Stari Grad - Knez Mihailova - 230m2

Šifra nekretnine : 17989

Izdavanje 3.800 € - Poslovni prostor
230.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: Knez Mihailova Ulica: Knez Mihailova Telefonskih linija: 1 prazan 

Poslovni prostor na petom spratu poslovne zgrade sa 24h obezbedjenjem i dva lifta. Sadrži 9 kancelarija, toalet i čajnu kuhinju.(odmah je dostupno 5 kancelarija ukupne površine 165m2 dok je ostalih 4 zakupljeno, ali u slučaju dogovora mogu biti oslobodjene u roku od 2 meseca ) Na odličnoj lokacija pešačkoj zoni.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Kuhinja,
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari grad-Dom omladine-195m2

195m2 | 4.500 €
Izuzetan poslovni prostor u Makedonskoj ulici. Savršena lokacija za mnoge delatnosi, maloprodaja, uslužne delatnosti - osim ugostiteljstva, kancelarijski prostor banke, agencije, salon lepote, notare, ordinacije i ostale delatnosti. Nalazi se u prizemlju poslovne zgrade. U prostoru je obezbeđena kompjuterska mreža, server soba, konferens, prostor za arhivu, opremljena kuhinja, dva toaleta. U objektu je garaža u kojoj se mogu iznajmiti garažna mesta. Prostor se može opremiti i prilagoditi potrebama zakupca, za određenu delatnost. Izlog se može brendirati. Zakupnina je 4.500 eura + PDV sa uključenim troškovima u objektu. Zgrada ima recepciju, obezbeđenje i usluge menadžmenta 24 h. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari grad - kod Knez Mihailove - 175m2

175m2 | 1.450 €
Ekskluzivni prostor na najatraktivnijoj zoni Beograda, samo par koraka od Knez Mihailove ulice. Dupleks površine 175m2, na četvrtom spratu zgrade sa liftom, idealan za sve koji žele spoj komfora i prestiža u najstrožem centru grada. Prostran i funkcionalan, sa šest prostorija/ kancelarija, kuhinjom i sa dva mokra čvora.Izdaje se prazan. Za više informacija ili zakazivanje pregleda, pozovite nas! Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Gundulićev venac - 76m2

2.5 | 76m2 | 1.100 €
Izdaje se nenamešten salonski stan u prizemlju zgrade koji funkcioniše kao poslovni prostor. Poseduje dva ulaza obezbedjena metalnim rešetkama. Poseduje dve velike zasebne kancelarije, jednu manju i jednu prolaznu. Dva mokra čvora i kuhinju. Na odličnoj lokaciji. Izuzetno niski mesečni troškovi. Grejanje na struju. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije