Savski venac - Beograđanka - 3.5

Šifra nekretnine : 17903

Prodaja 365.000 € - Stan
100.00 m23.5 SobeTA IV/VI  Štampaj
Lokacija: Beograđanka Ulica: Resavska Telefonskih linija: 1 

Prodaje se stan u Resavskoj ulici, u dvorišnoj zgradi u mirnom i lepom okruženju.
Stan se nalazi na četvrtom spratu od ukupno šest.
Poseduje tri prostrane sobe, veliko predsoblje, kuhinju i trpezariju sa dnevnim boravkom i jedno veliko kupatilo, ostavu i veliki podrum.
Dvostrano je orijentisan a terasa daje poseban užitak.
Zgrada trenutno nema lift kao ni obezbeđeno parking mesto.
Mogućnost dogovora.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Savski venac - Centar -3.0

3.0 | 107m2 | 286.000 €
Prodaje se salonski stan, polurenoviran, potrebno adaptirati kuhinju, kupatilo, stolariju. Trostrano orijentisan, na drugom spratu bez lifta, dve terase, prelep pogled. Sve prostorije sa prirodnom ventilacijom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski venac - Hotel Moskva - 3.0

3.0 | 75m2 | 220.000 €
Salonski uknjižen stan u održavanoj zgradi. Nalazi se na 3. spratu bez lifta. Sastoji se od tri sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila i WC-a, terase. Mikrolokacija je izvanredna. Pogled na Moskvu i park. Površina stana 90m2, uknjiženo 75m2. Kompletna infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski venac - Klinički centar - 3.0

3.0 | 57m2 | 220.000 €
Stan se nalazi u blizini dečje klinike u Tiršovoj ulici i Kliničkog centra. Dvostrano je orijentisan. Zgrada ima pristojan ulaz, sa liftom do V sprata. Odličan raspored prostorija, iz predsoblja se ulazi u jednu spavaću sobu i kupatilo, kao i u u dnevni boravak iz koga se ulazi u kuhinju, drugu spavaću sobu i zastakljenu terasu. Iz jedne spavaće sobe se izlazi na terasu od 25m2, koja nije ušla u kvadraturu. Stan je u održavanom izvornom stanju sa potencijalnom mogućnošću nadogradnje. Stan poseduje pripadajući podrum. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije