Savski venac - Beograđanka - 3.5

Šifra nekretnine : 17903

Prodaja 365.000 € - Stan
100.00 m23.5 SobeTA IV/VI  Štampaj
Lokacija: Beograđanka Ulica: Resavska Telefonskih linija: 1 

Prodaje se stan u Resavskoj ulici, u dvorišnoj zgradi u mirnom i lepom okruženju.
Stan se nalazi na četvrtom spratu od ukupno šest.
Poseduje tri prostrane sobe, veliko predsoblje, kuhinju i trpezariju sa dnevnim boravkom i jedno veliko kupatilo, ostavu i veliki podrum.
Dvostrano je orijentisan a terasa daje poseban užitak.
Zgrada trenutno nema lift kao ni obezbeđeno parking mesto.
Mogućnost dogovora.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Savski Venac - Beograd na vodi - 3.0

3.0 | 73m2 | 438.000 €
U prilici smo da vam ponudimo stan od 73m2 u zgradi Simfonija na 9. spratu. Stan je na izuzetnoj lokaciji sa pogledom na reku i na grad. Poseduje master sobu, spavaću sobu, dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, terasu, dva kupatila, prostor za vešernicu. Kuhinjski elementi i plakari su ugradni. Parking mesto postoji ali nije u ceni. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski venac - Beograd na vodi - Aqua- 2.0

2.0 | 54.5m2 | 270.000 €
Najbolja lokacija u Beogradu na vodi, blizina BW Kule i Galerije. Ugrađeni kvalitetni materijali. U stanu je ugrađena moderna elektro galanterija visokog kvaliteta. Grejanje centralno sa ugrađenim kalorimetrima. Multi split sistem klimatizacije. Sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu, stan ima jednu spoljnu jedinicu. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski Venac - Senjak - 3.5

3.5 | 94m2 | 205.000 €
Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini svih neophodnih sadržaja i brojnih linija gradskog prevoza. Po strukturi je dupleks: na donjem nivou su dnevni boravak, kuhinja, trpezarija i toalet, a na spratu su tri spavaće sobe i kupatilo. Stan je održavan, komforan, dvostran i svetao. Zgrada je građena kvalitetno, za funkcionere. U dvorištu zgrade postoji zajednički parking sa rampom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije