Grocka - Kamendol - 35a

Šifra nekretnine : 17810

Prodaja 28.000 € - Plac
35.00 ari Štampaj
Lokacija: Kamendol 

Ravan plac, pravougaonog oblika 35ari u građevinskoj zoni.
Plac se nalazi na lepoj lokaciji, nadomak reke Dunav (15-ak minuta) u Kamendolu, Beogradskoj opštini Grocka.
Planina Kosmaj, jedna od poznatih vazdušnih banja Srbije udaljena je na samo 40-ak minuta.
Blizina Beograda 40km, Mladenovca 30km i Smedereva 20km, daje odličnu povezanost sa ostalim krajevima Srbije.
Reon pripada razvijenom voćarskom kraju.
Plac je udaljen od centra par minuta automobilom, 10-ak min laganim hodom.
Prilaz placu asfaltiranim putem.
Moguć priključak na elektro mrežu.
Kamendol ima svoju OŠ " Mića Stojković", ambulantu, FK "Hajduk", crkvu, Sabor Svetog Arhangela Gavrila.
U centru prodavnice.

Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 13,95ari

13.95ari | 30.000 €
U ponudi plac idealan za voćnjak. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 7.5a

7.5ari | 30.000 €
Zemljište u građevinskom području 7.5ari u Zaklopači na kome se nalazi vikendica koja je spratnosti P+PK, prizemlje čini soba 16.16m2 i potkrovlje soba 2.59m2 sa upotrebnom dozvolom, kao i pomoćni objekat. Vlasniku pripada i deo druge parcele od 2.5ara koji je uknjižen u katastar u svojini 1/2, koristi se za put. Do samog placa se dolazi sa Smederevskog puta direktno, ima svoju rampu. Na placu je gradski vodovod, struja na 10 metara. Divan pogled ka Kosmaju i Avali. Uknjiženo. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 40ari

40ari | 35.000 €
Plac u Zaklopači, površine 40ari, pravougaonog oblika, ravan. Vodi se kao građevinsko zemljište, na placu stabla kajsije. Gleda ka Dunavu, udaljen od Smederevskog puta oko 1km, put makadam. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije