Grocka - 157m2

Šifra nekretnine : 17797

Prodaja 120.000 € - Kuća
157.00 m26.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Grocka Telefonskih linija: 1 

Kuća se nalazi u blizini centra Grocke. Građena je od fasadne cigle, kamene vune i termo bloka.
Nije potrebno dodatno ulaganje.
Plac: 5ari.
Poseduje prelepo dvorište u kome se nalazi deo za odmor, bašta i garaža 45m2.
Spratnost: Pr+Pk
Visoko prizemlje: zastakljena lođa, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i hodnik.
Potkrovlje: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, veća terasa i hodnik.
Grejanje: etažno na struju
Uknjižen vlasnik.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Dražanj - 460m2 +25ari

10.0 | 460m2 | 25ari | 120.000 €
Ozakonjen objekat 460m2, korisne površine 25 ari placa u Dražnju - Grocka, na samo 500m od škole u samom naselju. Prilaz do imanja sa dve strane, udaljeno od Beograda 43km, 5km od izlaza na auto-put preko Umčara. Objekat je u sivoj fazi, zidan od blokova, spratnost PO+PR+1+PTK. Pogodan je za stanovanje ili da se privede nameni za biznis (starački dom i slično). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 101m2

6.0 | 101m2 | 9.66ari | 125.000 €
Kuća u Zaklopači (opština Grocka) površine 101m2, na placu 9.66ari. Prizemlje, sprat + potkrovlje. Izvorno stanje, za adaptaciju. Iza kuće se nalazi pomoćni objekat. Kuća izlazi na glavni put i poseduje lokal koji se izdaje. Etažno grejanje na čvrsto gorivo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Kaluđerica - 52m2+15ari

2.5 | 52m2 | 15ari | 100.000 €
U dogovoru sa Vlasnikom moguće izdavanje kuće, placa ili garaže za razne usluge kao što su radionice, magacin, itd. U najmirnijem delu Kaluđerice nalazi se plac od 15ari sa kućom površine od 52m2. Ogradjen, sa uredjenim dvorištem, izbetoniranom stazom od ulice do same kuće kao i kapijom sa posebnim ulazom za automobil. Kuća se sastoji iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kao i kupatilom, dodat je montažni deo na postojeću kuću u kom se nalaze dve odvojene spavaće sobe. Kuća poseduje inverter klimu, uknjižena je i prijavljena na struju i vodu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije