Grocka - 157m2

Šifra nekretnine : 17797

Prodaja 97.000 € - Kuća
157.00 m26.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Grocka Telefonskih linija: 1 

Kuća se nalazi u blizini centra Grocke. Građena je od fasadne cigle, kamene vune i termo bloka.
Nije potrebno dodatno ulaganje.
Plac: 5ari.
Poseduje prelepo dvorište u kome se nalazi deo za odmor, bašta i garaža 45m2.
Spratnost: Pr+Pk
Visoko prizemlje: zastakljena lođa, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i hodnik.
Potkrovlje: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, veća terasa i hodnik.
Grejanje: etažno na struju
Uknjižen vlasnik.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Kuća u Boleču - 221m2+6a

6.0 | 221m2 | 6ari | 98.000 €
Kuća u Boleču 221m2 Na parceli 6 ari Kuća je ozakonjena, prodaje se po vertikali sa ograđenim dvorištem, papirološki zasebno uknjizena. Nalazi se u mirnom okruženju punom zelenila, nadomak gradskog prevoza (300 metara). Spratnost: pr+1+pk Prizemlje: Ulaz, kotlarnica, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i dnevni boravak. Prvi sprat: 4 spavaće sobe, kupatilo, 3 terase Tavanski prostor za adaptaciju Etažno grejanje na čvrsto gorivo i struju. Gradska voda i kanalizacija i bunar od 22 m. Poseduje garažu od 18m2 i pomoćni objekat od 22m2. Isključivo za keš kupce. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Leštane - 350m2+30a

10.0 | 350m2 | 30ari | 99.999 €
Na granici Leštana i Kaluđerice prodaje se ozakonjena kuća od 350m2 i 30ari placa. 150m2 u osnovi. Postoji mogućnost pravljenja više stambenih jedinica. Nekretnina je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Grocka - 6.0 + 10,5ari

6.0 | 90m2 | 10.5ari | 100.000 €
Porodična kuća u Grockoj, površine 90m2 na placu od 10,5ari. Nalazi se u blizini Smederevskog puta, na samo 1km od centra Grocke. u blizini, na 200m autobusko stajalište. Kuća je za adaptaciju, parcela ograđena i zadnji deo ima pogled ka Dunavu. Grejanje etažno na čvrsto gorivo, priključak na gradski vodovod, plus bunar. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije