Zemun - Meandri - 4.5

Šifra nekretnine : 17721

Prodaja 265.000 € - Stan
158.00 m24.5 SobeEG I/II  Štampaj
Lokacija: Meandri Ulica: Sremskih boraca Telefonskih linija: 1 

Zgrada sa malo stanova, novije gradnje blizu Ideje.
Odličan kvalitetno uređen stan sa idealnim rasporedom.
Od prostorija stan ima veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, špajz, terasa, veliko kupatilo, toalet i odvojen spavaći blok sa 3 spavaće sobe.
Bez ulaganja.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Donji Grad - 4.0

4.0 | 125m2 | 239.900 €
Blizu Zemunske bolnice u zgradi novije gradnje, stan sa zasebnim ulazom, dvorišno orijentisan. Stan je na tri etaže od čega se na prvoj nalazi prostran dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, kupatilo, predsoblje i terasa i u potkrovlju soba i ostava. Stan je kao vertikala kuće, potpuno zaseban. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - 3.0, + terasa + dvorište, 2 parking mesta

3.0 | 58m2 | 209.900 €
Zgrada je pored novosadskog auto puta, u blizini okretnice autobusa i železnicke stanice, renoviran ulaz, ograda od kovanog gvožđa, fasada. U dvorištu smokva, višnja, kajsija. Stan kompletno renoviran i opremljen (nameštaj, tehnika), uknjižen na 58m2, proširen na 79m2 + terasa 10m2 + dvorište 75m2 (rasveta od 2 led noćna svetla, 4 reflektora na pokret, kapija) Pripadajuca (obeležena) dva parking mesta ispred stana. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Zelena avenija - 1.5

1.5 | 46.28m2 | 180.000 €
Odmah useljiv stan sa kompletno opremljenim prostorijama.Uz stan dolazi i spoljne parking mesto. Zastakljena terasa sa električnim otvaranjem i zatvaranjem. Svi uređaji su u garantnom roku (LG, Bosh, Samsung). Kuhinja je od hrastovog drveta. Uz stan ide i sav nameštaj (koji nije stariji od 2god) Postoji mogućnost kupovine bez parking mesta. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije