Savski venac - Nemanjina - 1.0

Šifra nekretnine : 17534

Prodaja 115.000 € - Stan
38.00 m21.0 SobeTA Suteren/VII  Štampaj
Lokacija: Savski Trg Ulica: Kneza Miloša Telefonskih linija: 1 

U ponudi je vrlo funkcionalan stan na odličnoj lokaciji.
Po strukturi je jednosoban, ali ima dnevni boravak i spavaću sobu.
Jugozapadno orijentisan.
Zbog položaja zgrade, visina prozora je oko 3m od nivoa zemlje.
Okrenut je suprotno od ulice, veoma miran.
Odličan za izdavanje a može da funkcioniše i kao poslovni prostor.
Autobusko stajalište se nalazi preko puta zgrade.
Vredi pogledati!

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Savski venac - Savski trg - 3.0

3.0 | 80m2 | 185.000 €
Stan se nalazi na poslednjem petom spratu dobro održavane zgrade. Liftom do četvrtog sprata odakle se nastavlja kružnim stepenicama. Iako je na poslednjem spratu u stanu nema kosina, visina plafona iznosi 2.50m. Stan se sastoji od trpezarije, kuhinje i kupatila odmah pri ulasku odakle se hodnikom pristupa spavaćoj i dnevnoj sobi, dok se sledećim hodnikom pristupa prolaznoj sobi sa ostavom do druge spavaće sobe sa krovnim prozorom. Stan je uknjižen na 57m2 dok su ostalih 23m2 predati na legalizaciju. Merena površina stana iznosi 80m2. Odlična lokacija koja pruža dobru priliku za izdavanje na dan, hostel ili poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski Venac - Senjak - 3.5

3.5 | 94m2 | 205.000 €
Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini svih neophodnih sadržaja i brojnih linija gradskog prevoza. Po strukturi je dupleks: na donjem nivou su dnevni boravak, kuhinja, trpezarija i toalet, a na spratu su tri spavaće sobe i kupatilo. Stan je održavan, komforan, dvostran i svetao. Zgrada je građena kvalitetno, za funkcionere. U dvorištu zgrade postoji zajednički parking sa rampom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski venac - Beograd na vodi - Aqua- 2.0

2.0 | 54.5m2 | 270.000 €
Najbolja lokacija u Beogradu na vodi, blizina BW Kule i Galerije. Ugrađeni kvalitetni materijali. U stanu je ugrađena moderna elektro galanterija visokog kvaliteta. Grejanje centralno sa ugrađenim kalorimetrima. Multi split sistem klimatizacije. Sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu, stan ima jednu spoljnu jedinicu. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije