Voždovac - Stepa Stepanović - 31m2

Šifra nekretnine : 17317

Prodaja 90.000 € - Lokal
31.00 m2CG Prizemlje/V  Štampaj
Lokacija: Stepa Stepanović Ulica: Pukovnika Petra Mišića novogradnja Telefonskih linija: 1 

U ponudi je odličan lokal sa dugogodišnjim zakupcem kome se lokal izdaje za 350evra. Uknjižen 1/1.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!



Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Grocka - Kaluđerica - 56m2

56m2 | 89.600 €
Prodaje se lokal u izgradnji, površine 56 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Smederevo - Centar - 76m2

76m2 | 85.000 €
Lokal u Karađorđevoj ulici. Prizemlje od 38m2 (pristup sa ulice) i 38m2 uređene podrumske prostorije, sastavni deo lokala. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Grocka - Kaluđerica - 51m2

51m2 | 81.600 €
Prodaje se lokal u izgradnji, površine 51 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije