Zemun - Gornji Grad - 2.5

Šifra nekretnine : 17191

Prodaja 173.625 € - Stan
69.45 m22.5 SobeEG IV/V  Štampaj
Lokacija: Gornji grad novogradnja Telefonskih linija: 1 

U ponudi je useljiva zgrada, stambeno-poslovni objekat u Ugrinovačkoj ulici.
Pozicija zgrade je u blizini svih potrebnih sadržaja, što je svrstava u atraktivne zgrade, na jednoj od najtraženijih lokacija u Zemunu.
Stanovi su izgrađenbi najkvalitetnijim materijalima, opremljeni su prvoklasnom keramikom i sanitarijama, parketom.
Cena je bez PDV-a.
Kupac prvog stana ima pravo na povrat PDV-a.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Novi Grad - 4.0

4.0 | 123m2 | 170.000 €
Renoviran duplex na prvom spratu. 3 spavaće sobe 2 kupatila, dnevna soba open space i 2 terase. Poseduje podrum od 10m2. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Zelena avenija - 1.5

1.5 | 46.28m2 | 180.000 €
Odmah useljiv stan sa kompletno opremljenim prostorijama.Uz stan dolazi i spoljne parking mesto. Zastakljena terasa sa električnim otvaranjem i zatvaranjem. Svi uređaji su u garantnom roku (LG, Bosh, Samsung). Kuhinja je od hrastovog drveta. Uz stan ide i sav nameštaj (koji nije stariji od 2god) Postoji mogućnost kupovine bez parking mesta. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Prvomajska - 3.0

3.0 | 70m2 | 164.900 €
Prelep stan u izuzetno korektnom stanju u visokom prizemlju sa 2 velike spavaće sobe i ogromnom dnevnom sobom sa kuhinjom i trpezarijom. Ima i posebno garderober. U blizini škola, vrtić, pijaca i ostale komercijalni objekti. Stan za svaku preporuku. Odličan i za poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije