Stari Grad - Gornji Dorćol - 100m2+3,13a

Šifra nekretnine : 17173

Prodaja 300.000 € - Kuća
100.00 m25.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Dorćol gornji Ulica: Gospodar Jovanova Telefonskih linija: 1 

Funkcionalna, odlično pozicionirana kuća na Dorćolu, idelana za porodice koje žele mir u strogom centru grada.
Prostorije:
I nivo: hodnik, kuhinja, dnevna soba, toalet.
II nivo: hodnik, tri spavaće sobe, garderober.
Za svaku preporuku.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Stari Grad - Skadarlija - 300m2

1.0 | 300m2 | 1.200.000 €
U prilici smo da vam ponudimo autentičnu kuću izgrađenu 1897.g., pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture, sa izuzetno interesantnom i bogatom istorijom, koja se nalazi u samom srcu Beograda – Skadarliji. Funkcioniše kao poslovno stambeni prostor. U suterenu je poslovni prostor 52m2. Stan – duplex, PR+PTK. Salonski stan, h=3.20, ornamenti, stilska vrata, staklo-vitraž, trostrano orjentisan Izuzetan prostor na savršenoj lokaciji i za stanovanje i za poslovni prostor. Retko u ponudi! Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije