Stari Grad - Gornji Dorćol - 100m2+3,13a

Šifra nekretnine : 17173

Prodaja 260.000 € - Kuća
100.00 m25.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Dorćol gornji Ulica: Gospodar Jovanova Telefonskih linija: 1 

Funkcionalna, odlično pozicionirana kuća na Dorćolu, idelana za porodice koje žele mir u strogom centru grada.
Prostorije:
I nivo: hodnik, kuhinja, dnevna soba, toalet.
II nivo: hodnik, tri spavaće sobe, garderober.
Za svaku preporuku.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Sopot - Hrastov breg - 133m2+10a

5.0 | 133m2 | 10ari | 265.000 €
Kuća se nalazi u okviru stambenog kompleksa ''Hrastov breg'', mesto Mala Ivanča. Na granici naselja Popović i Mala Ivanča. U blizini je autoputa E75, do Beograda 30 minuta. Može se koristiti i Avalski put. Kompleks ''Hrastov breg'' ima 34 stambena objekta sa pripadajućim zemljištem, igralištem za decu, parkom za sport i rekreaciju, country club-om i restoranom. Hrastov breg ima profesionalno održavanje kompleksa (a možete i samostalno), uslugu dostave iz supermarketa. Kuća je opremljena po najvišim standardima. Grejna površina kuće je 110m2, sa terasom 133m2. Kuća je pozicionirana u centralnom delu kompleksa , ima 10ari ograđenog placa sa zasađenim tujama. Dva parking mesta i bazen 8x4m. Optički internet. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Jugovo - 350m2+11.3a

5.0 | 350m2 | 11.3ari | 250.000 €
Jugovo, 40kvm od Beograda. Luksuzna kuća sa nameštajem na 11.3ara. Pomoćna prostorija od 70kvm. Garaža, parking, letnjikovac, tri divne terase, pet kupatila. Uređeno dvorište, pogled na Dunav. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Plavinac -122m2+23,44ara

5.0 | 122m2 | 23.44ari | 250.000 €
Plavinac, 3km od centra, lux kuća i prelepo dvorište od 23,5 ari. Sva infrastruktura, asfalt, gas, video nadzor, alarm, pogled. Luksuzno uređena kuća se prodaje sa nameštajem. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije