Novi Beograd - Pariske komune - 1.0

Šifra nekretnine : 17168

Prodaja 122.900 € - Stan
33.00 m21.0 SobeCG VI/VIII  Štampaj
Lokacija: Blok 2 Ulica: Pariske komune stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Prelep renoviran stan koji se trenutno izdaje kao "stan na dan", tako da kupovinom stana kupujete i biznis.
Dnevni zakup je odprilike 30evra.
Stan za svaku preporuku.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Fontana - 1.0

1.0 | 35m2 | 120.000 €
Stan se nalazi na dobroj lokaciji, blizina prevoza, škole, obdaništa i marketa. Stan je renoviran u dobrom stanju. Velika kuhinja sa trpezarijom, velika soba i kupatilo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Stari Merkator - 1.5

1.5 | 32m2 | 106.000 €
Stan se nalazi preko puta Starog Merkatora. Zgrada okružena zelenilom, blizina škole, vrtića, marketa, pijace, prevoza. Stan je renoviran, PVC stolarija, izdvojena soba za spavanje, uredan stan bez terase. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Blok 45 - 2.0

2.0 | 64m2 | 150.000 €
Stan se nalazi u zgradi okruženoj zelenilom, škola, vrtić, prevoz, market preko puta zgrade. Stan je prostran, veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, velika spavaća soba, lođa. Lako adaptibilan u 2.5. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije