Surčin - Surčin - 240m2+3.75a

Šifra nekretnine : 17159

Prodaja 249.000 € - Kuća
240.00 m23.75 ari10.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Surčin novogradnja Telefonskih linija: 1 

Novoizgrađena kuća na placu od 3.875ari, prizemlje+potkrovlje i iznad tavan.
Kuća poseduje sve novo, PVC stolarija, parket, instalacije, keramika kao i sanitarije.
Mirna ulica kroz koju je prošao gas, tako da se može priključiti.
U blizini okretnica autobusa 601, kao i stajalište mnogih autobuskih linija.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!






Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Tavan
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Boljevci - 305m2+60a

6.0 | 305m2 | 60ari | 209.000 €
Prelepa kuća na placu od 60ari. Ima 5 spavaćih soba sa 3 kupatila. Garaža i pomoćne prostorije. Grejanje na pelet. Kuća je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Surčin - 186m2

7.0 | 186m2 | 5.5ari | 200.000 €
Izuzetna kuća u Glavnoj ulici, održavana, na 5.5 ari placa sa garažom i šupom. U prizemlju 4 prostorije, na spratu dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatilo. Iz dnevne sobe se izlazi na prelepu terasu u dvorištu. Dvorište lepo održavano. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 160m2

6.0 | 160m2 | 38ari | 300.000 €
U neposrednoj blizini centra naselja u mirnoj ulici nalazi se ova potpuno sređena kuća. Predmetna nepokretnost funkcioniše kao dva komforna trosobna stana, potpuno i lepo renovirana. Ekonomski deo dvorišta ima oko 10ari sa uređenim travnjakom i ukrasnim biljem, u čijem sklopu se nalazi čvrsto zidani objekat od oko 60m2 koji je podeljen na garažu i ostavu a može se prilagoditi i prepraviti u stambeni prostor. Iza tog objekta se nastavlja deo od nekoliko ari gde je bašta i voćnjak u čijem produžetku je njiva prve klase koja je gradsko građevinsko zemljište. Kuća ima uvedeno etažno grejanje na gas. Veoma lepo uređena sa dobrim potencijalom za život i biznis. Sve uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije