Zemun - Ugrinovci - 97ari

Šifra nekretnine : 17039

Prodaja 300.000 € - Plac
97.00 ari Štampaj
Lokacija: Ugrinovci Ulica: Zemunska 

Odličan plac, pravougaonog oblika, industrijsko-komercijalna zona, u Zemunskoj ulici.
Dozvoljena gradnja. Struja, voda, gradski vodovod, uskoro i gas.
U blizini autoputa, na odličnoj lokaciji.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Krnješevci - Milšped - 89a

89ari | 347.000 €
Prodaje se 89 ari uknjiženog zemljišta u Ugrinovcima na putu ka Batajnici, pogodnog za različite namene. Pored restorana Toplica. Nedaleko od auto-puta i Dobanovačke petlje. Plac 32mx280m Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Zemun - Plavi Horizonti - 41a

41ari | 348.000 €
41 ar sirina placa 38m gradsko gradjevinsko zemljište u blizini crkve na Plavim Horizontima,početak naselja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Zemun - Batajnica - 26.44a

26.44ari | 195.000 €
Parcela 26.44a pripada gradskom građevinskom zemljištu. Po informaciji o lokaciji dozvoljena je gradnja P+1+PK. Vrlo lepa lokacija izlaz na dve ulice. Priključci za vodu, struju, gas. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije