Čukarica - Banovo brdo - 287m2

Šifra nekretnine : 16981

Prodaja 600.000 € - Lokal
287.00 m2TA I/I  Štampaj
Lokacija: Banovo brdo Ulica: Požeška Telefonskih linija: 1 

Lokal na odličnoj lokaciji u centru Banovog brda, ukupne površine 287m2.
Sastoji se iz prizemlja i podruma.
U prizemlju je veći prostor sa šankom i terasom(111m2), koja je zastakljena.
U podrumu su 2 toaleta i 2 prostorije za zaposlene.
Uknjižen i adaptibilan.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Kragujevac - Centar - 95.12m2

95.12m2 | 300.000 €
Prodaje se lokal u ulici Milovana Gušića, 95m2 sa dva mokra čvora. Lokal poseduje veliki izlog. Nalazi se u prizemlju, na prometnoj lokaciji, pogodan za sve vrste delatnosti. Investitor sa dugogodišnjim iskustvom. Preporuka agencije. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Zemun - Gornji grad - 250m2

250m2 | 220.000 €
Ovaj odličan lokal nalazi se na dobroj lokaciji u Zemunu (Gornji Grad) u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Pogodan je za poslovni prostor za različite namene. Dobra povezanost sa auto-putem, aerodromom. Može se koristiti i kao magacinski prostor. Postoji mogućnost adaptacije. Poseduje dva mokra čvora, klimu. Grejanje na struju. Lokal ima dva ulaza, jedan sa ulice i drugi dvorišni, kao i tri sopstvena parking (iza dvorišne rampe) i 4 mesta ispred zgrade. Moguća kupovina sa zakupcem. Uknjižen je na 212m2, realna površina je 250m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Stari grad - Dorćol - 69m2

69m2 | 210.000 €
Donji Dorćol odmah uz novi stambeno poslovni kompleks, dvostran na nivou pravog prizemlja, sav u staklu u odnosu na ulicu i bočno. Odličan za sve vrste delatnosti i atraktivna investicija. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije