Smederevo - Papazovac - 3.5

Šifra nekretnine : 16804

Prodaja 70.000 € - Stan
58.00 m23.5 SobeCG VI/VI  Štampaj
Lokacija: centar standardna Telefonskih linija: 1 

Naselje Papazovac, troiposoban stan na šestom spratu u zgradi sa liftom.
Uknjižen na 58m2, merenjem utvrđeno ima 97m2. Terasa, 2 klime, bez ulaganja.
Neposredna blizina pijace, prodavnice, ambulante, apoteke, gradskog prevoza.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 3.0

3.0 | 75m2 | 69.900 €
Centar, kod suda. Trosoban, na četvrtom, poslednjem spratu, u izvornom stanju. Hodnik, kupatilo, tri spavaće sobe i dnevni prostor sa kuhinjom, ostava, podrum. PVC stolarija, TA grejanje. Trostrano orijentisan, odlična lokacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 2.5

2.5 | 41m2 | 66.700 €
Centar, sređen dvoiposoban stan, luksuzno opremljen nameštajem i uređajima u zgradi iz 2000-te godine sa samo šest stanova na visokom prizemlju sa sopstvenim ulazom-dvorištem. Etažno grejanje na struju i TA, dimnjak. Mogućnost proširenja stana. Uvek izdavan za 400 evra mesečno. Uknjižen na 41m2, meren ima 46m2. Obezbeđeno mesto na javnom parkingu ispred stana. Energetski pasoš. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 3.0

3.0 | 47m2 | 79.500 €
Centar, nova zgrada kod "Gurmana". Trosoban stan na 2.spratu sa nameštajem. Uknjižen na 47m2, merenjem utvrđeno ima 62m2. Zgrada ima lift, stan kalorimetar. Prodaje se sa stvarima i kvalitetnom kuhinjom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije