Zemun - Altina - novogradnja, uknjiženo

Šifra nekretnine : 16692

Prodaja 107.250 € - Stan
55.00 m22.5 SobeEG III/IV  Štampaj
Lokacija: Altina Ulica: Aleksandra Petrovića Telefonskih linija: 1 

Odlična novogradnja u mirnoj ulici, na par koraka od glavnog puta, prevoza i prodavnica.
Stan ima odličan raspored. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije.
Ima dnevni boravak, kuhinju, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu.
Spoljni zidovi zgrade sa fasadom su debljine 54cm, podno grejanje rehau, keramika uvozna, urađena toplotna i zvučna izolacija između stanova, kablovska, internet, interfon i video nadzor sprovedeni do utičnice u svakoj prostoriji.
Stan ima svoje parking mesto. Za svaku preporuku.


Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Altina, uknjižen - 2.0

2.0 | 54m2 | 108.000 €
Uknjižen, dobar raspored, useljiv, u zgradi sa gradskom kanalizacijom. Može na kredit. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun Polje + 0.5 + garaža

2.0 | 52m2 | 104.999 €
Klasičan stan sa 2 velike sobe, kuhinjom, velikom trpezarijom, kupatilom i dve terase. Sve u izvornom stanju. Prodaje se sa garsonjerom u suterenu od 25m2 i posebnom garažom od 18m2 (zidani objekt) i 1 parking mestom ispred zgrade. Nekretnina je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Zemun polje - 2.5

2.5 | 48m2 | 112.000 €
Prelep stan u zgradi od tri stana. Izuzetno svetao, sa dve spavaće sobe i velikom dnevnom sobom. Sve u izvornom ali iziuzetno korektnom stanju. Blizina DZ, pijace, škole. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije