Vračar - Krunski venac - 5.0

Šifra nekretnine : 16682

Prodaja 650.000 € - Stan
189.00 m25.0 SobeCG VI/VII  Štampaj
Lokacija: Krunski venac Ulica: Kumanovska novogradnja Telefonskih linija: 1 

Blizu Bulevara kralja Aleksandra u novijoj zgradi nalazi se ovaj dupleks.
Potpuno renoviran i useljiv. Na prvoj etaži nalazi se prostran dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dve terase, gostinska soba, kupatilo i ostava.
Na gornjoj etaži su tri spavaće sobe od kojih je jedna master sa đakuzijem, dva kupatila, prostor za saunu.
Svaka soba ima ugradne plakare. U većem delu stana podovi su obloženi prirodnim kamenom. Stan je odmah useljiv.
Cena sa garažom.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • OPIS:Duplex
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Kalenić - 5.0

5.0 | 120m2 | 474.000 €
Prodaje se izuzetan, lux petosoban stan površine 120m² u centru Vračara, u Njegoševoj ulici. Uknjižen. Za posebne ljude koji znaju da uživaju u vrhunskoj kreaciji inspirisanih enterijerista. Dvostran, četvrti sprat,sa prostranom terasom i predivnim pogledom na dvorište. Svaki detalj stana je posebno osmišljen, mermer u hodniku i kuhinji/trpezariji, 4 spavaće sobe od kojih dve imaju svoje kupatilo, glavna spavaća soba poseduje i jacuzzi prostor za opuštanje. I još jedno, centralno kupatilo, posebno dizajnirano. Prostrana dnevna soba. Sve je savršeno zamišljeno i realizovano. Svaka soba posebna po svojim karakteristikama. Ugradni plakari i perfektni kuhinjski elementi. Stan poseduje pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade.. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu! Poseban prostor za mašinu za veš i sušenje veša. Parking mesto u dvorištu zgrade. Cena stana za osobe sa istančanim ukusom za lepo u funkcionalno istovremeno u sasvim drugom planu.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Hram Svetog Save - 4.0

4.0 | 105m2 | 350.000 €
Stan na Vračaru u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, na drugom spratu zgrade klasične dobre gradnje. Poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezariju, opremljenu kuhinju, ostavu, degažman, veliko predsoblje sa ugradnim plakarima, dve terase. Kupatila su velika i sređena, spavaće sobe prostrane, dvostrano orijentisan, svetao. Stan ima i pripadajući podrum. Takođe lep nezaklonjen pogled, parking mesta funkcionišu po dogovoru, a u neposrednoj blizini je moguće zakupiti garažno mesto. Funkcionalan i prijatan prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Autokomanda - 3.0

3.0 | 86m2 | 300.000 €
Lep, potpuno renoviran stan u dobroj zgradi u najlepšem delu Južnog Bulevara u neposrednoj blizini parka, škole, vrtića, prodavnice, autobuskog stajališta i izlaza na auto - put. Stan je opremljen luksuznom stolarijom, ugradnim plakarima, kuhinjom, nameštajem i tehnikom. Prodaje se kompletno opremljen i namešten. U toku je upis parking mesta za svaki stan. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije