Palilula - Ovča - 118.23a

Šifra nekretnine : 16493

Prodaja 708.000 € - Plac
118.23 ari Štampaj
Lokacija: Ovča 

Palilula, Krnjača - Pančevački put

Prodaje se plac, 118.23a, front prema ulici 85m, asfalt, struja, gas do parcele.
UKNJIŽEN.

Atraktivna i perspektivna lokacija na cca 6km od Pančevačkog mosta u blizini razdvajanja starog puta i nove obilaznice oko Pančeva, u površinama privredne zone (industrijsko-komercijalne namene).

U okviru kompleksa dozvoljena je gradnja više objekata. Maksimalni indeks zauzetosti na parceli je 60%.

Prodaje se više susednih parcela ukupne površine oko 6 hektara za potrebe ispunjavanja neophodnih standarda gradnje koji se tiču veličine građevinske parcele.
Vlasnici parcela saglasni da učestvuju u predmetnoj prodaji.

Cena po aru: 5.988eura
Ukupna cena:708.000eura

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Krnjača - 40a

40ari | 250.000 €
Prodaje se 40 ari uknjiženog zemljišta na izuzetno atraktivnoj lokaciji odmah do Vijadukta iznad pruge na Obilaznici od skretanja sa Pančevačkog puta prema Pupinovom mostu. Prigodan prilaz placu, pogodno za različite privredne namene. Do Beograda 5km,izuzetna veza prema Pupinovom mostu i auto putu prema Zrenjaninu i Pančevu. Prisutna potrebna infrastruktura. Cena: 250.000eura Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije