Smederevo - Jugovo - 240m2

Šifra nekretnine : 16273

Prodaja 140.000 € - Kuća
240.00 m210.00 ari3.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Jugovo Telefonskih linija: 1 

Kuća na Jugovu na lepom mestu u neposrednoj blizini vinarije sa pogledom na Dunav.
Prostrana sa održavanim dvorištem, garažom i voćnjakom.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Jugovo - 101m2+10.29a

5.0 | 101m2 | 10.29ari | 125.000 €
Vikend naselje Jugovo. Kuća na glavnom Smederevskom putu sa prelepim pogledom. Lepo uređena kuća se prodaje sa stvarima. 10.29ari, prilaz iz dve ulice. Mereno 160 kvadrata, kupatilo, tri spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa pogledom. Garaža, pomoćne prostorije, letnjikovac, mesto za bazen. Moguća zamena za stan u Beogradu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Centar - 251m2+4,93ara

5.5 | 251m2 | 4.93ari | 160.000 €
Centar kod DD škole. Kvalitetna kuća, izgrađena 2001. godine na 5 ari. Mirna ulica, etažno grejanje na gas i čvrsto gorivo. Garaža za dva vozila. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Papazovac - 260m2+1,9 ari

5.0 | 260m2 | 1.9ari | 120.000 €
Papazovac, mirna ulica. Na 1,9 ari, sređena kuća, 260m2 na tri nivoa. Parno grejanje na čvrsto gorivo i struju. Pomoćne prostorije, lokal-garaža u prizemlju. Letnjikovac u dvorištu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije