Palilula - Krnjača- 300m2 + 2.5ari

Šifra nekretnine : 9881

Prodaja 145.000 € - Kuća
300.00 m22.50 ari10.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Krnjača Ulica: Iđoška stara gradnja Telefonskih linija: 1 

***
Kvalitetno urađena kuća na 2.5 ari placa. Prizemlje i sprat su useljivi, a potkrovlje u sivoj fazi.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Palilula- Višnjica- 190m2+4a

6.0 | 190m2 | 4ari | 135.000 €
***Izuzetno kvalitetna, komforna kuća u mirnom kraju, na 4 ara placa. Odličnog strukturnog rasporeda, nalazi se na 300m od autobuske stanice. Bruto površina 236m2. EG na struju i čvrsto gorivo. U sobama je parket,drvena veoma zdrava stolarija na prozorima i vratima. Prizemlje se sastoji od: hodnika, spavaće sobe,dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila. Na spratu tri spavaće sobe i kupatila. U prizemlju se nalazi izdvojen jednosoban stan, koji se rentira za 180e. U dvorištu ima voća, kao i bašta i mogućnosti za organizaciju po želji. Retko u ponudi. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

KUĆA - Višnjička banja - 158 m2

1.0 | 158m2 | 3ari | 160.000 €
***a Prodaja kuće na jednoj od najboljih lokaciji u Viš. banji, puca predivan pogled na Dunav, a prisutna je ruža vetrova i imate efekat vazdušne banje. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

KUĆA - Višnjička banja - 240 m2

1.0 | 240m2 | 3ari | 175.000 €
***a Prodaja kuće na jednoj od najboljih lokaciji u Viš. banji, puca predivan pogled na Dunav, a prisutna je ruža vetrova i imate efekat vazdušne banje. Agencijska provizija 2%uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije