Savski Venac - Autokomanda - 80m2

Šifra nekretnine : 8770

Prodaja 150.000 € - Lokal
80.00 m22.0 SobeEG Prizemlje/VI  Štampaj
Lokacija: Autokomanda Ulica: Dobropoljska novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2019 

***a
Izuzetno kvalitetan i funkcionalan lokal u zgradi na Autokomandi. Idealan za ordinacije ili slične delatnosti.
Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Savski Venac - Palata pravde - 25m2

25m2 | 63.000 €
*** Izuzetno atraktivna lokacija, u neposrednoj blizini Beograda na vodi, sa izlogom. Lokal je u renti. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije