Savski Venac - Palata pravde - 25m2

Šifra nekretnine : 8759

Prodaja 63.000 € - Lokal
25.00 m2CG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Palata Pravde Ulica: Durmitorska stara gradnja Telefonskih linija: 1 

***
Izuzetno atraktivna lokacija, u neposrednoj blizini Beograda na vodi, sa izlogom.
Lokal je u renti.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPIS:Lux
  • UREĐAJI:Video nadzor, Alarm

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Savski Venac - Autokomanda - 80m2

2.0 | 80m2 | 150.000 €
***a Izuzetno kvalitetan i funkcionalan lokal u zgradi na Autokomandi. Idealan za ordinacije ili slične delatnosti. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije