Surčin - 130m2

Šifra nekretnine : 8078

Prodaja 75.000 € - Kuća
130 m22.50 ari5.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Surčin Ulica: Kosovska Telefonskih linija: 1 

***
Prodaje se vertikala kuće sa dvorišnom kućom i placem u izvornom stanju. Sa lokalom od 50m2.
U mirnom delu na ulasku u Surčin u blizini škola, vrtića i glavne ulice.
Kuća je za svaku preporuku, hitna prodaja

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Centar - 77m2

3.0 | 77m2 | 4ari | 77.000 €
**************** Kuća u blizini Centra. Cela kuća je renovirana, sa ozidanom garažom i zidanom šupom. Mogućnost dogovora. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Surčin - 100m2 + 4ara

5.0 | 100m2 | 4ari | 82.000 €
************* Nova kuća na dobroj lokaciji na Ledinama. Kuća je u postupku legalizacije. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije