Šifra nekretnine : 8042

Prodaja 990.000 € - Poslovni prostor
2383.00 m2 Štampaj
Lokacija: Sarlah Ulica: Laze Lazarevića novogradnja Telefonskih linija: 1 

***
Izvanredan poslovni prostor na dobroj lokaciji, trenutno radi kao konfekcija i zauzeo je samo 600m2.
Idealan je za hotel, starački dom ili neki drugi biznis.
Prostor je nov i ne zahteva ulaganja, sem neke prenamene za budući biznis.
(Cena po m2 415) Nije fiksno!

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Voždovac - Banjica, Paunov Breg - 844m2

844m2 | 1.012.800 €
*** Izuzetan prostor na Paunovom Bregu. Poslovni prostor je uknjižen, odmah useljiv. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Voždovac - Voždovačka crkva - 800m2

10.0 | 800m2 | 800.000 €
*** POSLOVNA ZGRADA Prodaje se poslovna zgrada od 800m2 na odličnoj lokaciji u Vitanovačkoj ulici. Zgrada poseduje sopstveni parking od oko 400m2 površine. Idealno za razne namene ( klinike, privatne škole, marketi, kompanije...). Uknjiženo na 298m2, mogućnost uknjiženja celokupne kvadrature. Zgrada je u postupku renoviranja i može se preurediti po želji kupca. Trenutno postoje dva prostora u dva nivoa ( 400m2+400m2) koji su organizovani kao open space. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Stari Grad - Obilićev venac - 150m2

150m2 | 590.000 €
*** Poslovni prostor 150m2 koji se nalazi na drugom spratu zgrade sa liftom. Kompletno renoviran i preuređen u skladu sa najmodernijim poslovnim prostorima. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije