Zemun - Altina - 65m2+1a

Šifra nekretnine : 8019

Prodaja 50.000 € - Kuća
65 m21 ari3.0 SobeTA Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Altina Ulica: Vojni put 1. standardna Telefonskih linija: 1 

***
Hitna prodaja stana - kuće na Altini.
Trosoban stan od 65m2 i letnja kuhinja od 15m2, sve u izvornom stanju sa mogućnošću dobijanja još jednog sprata.
Sve je legalizovano.
Za svaku preporuku!

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Centar - 35m2+18m2

1.0 | 35m2 | 56.000 €
**************** Stan - kuća u Jakuba Kuburevića, prva do ulice u dvorištu sa još tri kuće. Prizemlje od 35m2 kuhinja, trpezarija, kupatilo, dnevna soba. Na spratu spavaća soba od 18m2. Za svaku preporuku! Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Batajnica -88m2

1.0 | 88m2 | 72.000 €
****************** Kuća na ulazu u Batajnicu, sa svojim dvorištem i mogućnosti za garažu. Funkcioniše kao trosoban stan, u korektnom stanju sa cg. Na gornjem nivou su dve velike sobe sa kupatilom. Stan za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Gornji Grad - 43m2

2.0 | 43m2 | 1.5ari | 76.000 €
****************** Vertikala kuće od 43m2 sa mogućnosti da se uknjiži i tavanski prostor. Pored te kuće još jedna kuća od 36m2 i sprat od 36m2. Sve zajedno, jedna dobra investicija. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije