Zemun - Novi Grad - 1.0

Šifra nekretnine : 7651

Prodaja 32.000 € - Stan
37 m21.0 SobeTA Visoko prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Novi Grad Ulica: Senjska standardna Telefonskih linija: 1 

*******************
Prelep renoviran stan kod Prvomajske ulice sa svojim dvorištem.
Stolarija zmenjena.
Stan za svaku preporuku.
Primenjuje se minimalna agencijska provizija i uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Zemun polje - 2.0 + 5a

2.0 | 49m2 | 34.000 €
**** U prizemnoj maloj zgradi nalazi se ovaj dvosoban stan od 49m2 sa dorištem od 5a. Prostorije: predsoblje, kuhinja, kupatilo, dnevna soba, spavaća soba. Za svaku preporuku! Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Gornji grad - 1.0

1.0 | 20m2 | 35.000 €
************** Stan dvostrano orjentisan u zajedničkom dvorištu, gde su stanovii u nizu. U donjem delu je kuhinja, kupatilo i trpezarija i dnevna soba, a na spratu je soba od 16m2. Stan je za svaku preporuku. Primenjuje se minimalna agencijska provizija, koja uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Batajnica - 2.0

2.0 | 45m2 | 36.000 €
***a Povoljna novogradnja. Uknjižena, odmah useljiva. Pravo na korišćenje parking mesta. Može na kredit. U ponudi imamo više 2.0 i 2.5 stanova. 800E/m2 - fiksno. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije