LOKAL PRODAJA - Bul. Kralja Aleksandra 45+35m2

Šifra nekretnine : 7239

Prodaja 440.000 € - Lokal
80.00 m2Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Đeram pijaca Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra standardna Telefonskih linija: 1 

********
Prodaje se lokal u Bulevatu Kralja Aleksandra, 45m2 + 35m2 kod Đeram pijace na parnoj strani.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Zvezdara - Crveni Krst - 42m2

42m2 | 160.000 €
***a Kompletno opremljena nova stomatološka ordinacija na izuzetnoj lokaciji, 42m2 u blizini Beogradskog dramskog pozorišta. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Zvezdara - Vukov spomenik - 117m2

117m2 | 140.000 €
*** Prodaje se potpuno sređen lokal u blizini Vukovog spomenika. Pogodna za IT firme. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije