Grocka - Vrčin - 20a

Šifra nekretnine : 6552

Prodaja 28.000 € - Plac
20.00 ari Štampaj
Lokacija: Vrčin Ulica: Avalski drum 

Plac od 20ari, udaljen 200m od Avalskog druma, asfalt, struja, voda, dozvoljena gradnja.
Mirno okruženje za život, puno zelenila, udaljeno od Beograda 27kvm.
Mogućnost kupovine parcele od 10ari ili 5ari.
Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Plavinci, pogled na Dunav - 38ari

38ari | 27.000 €
***a Zemljište u građevinskoj zoni 38ari sa prelepim pogledom na Dunav. Do parcele asvalt, priključak za vodu i struju. Agencijska provizija 2%uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zavojice - 13.13a

13ari | 26.000 €
***aIzuzetan plac 13.13a za gradnju, preko puta Ikee. Prodaje se još nekoliko placeva. Prava investicija za budućnost kao i za vaš poslovni prostor. Retko u ponudi! Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu. .
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Boleč - 11,3 ara

11ari | 33.000 €
***a Plac se nalazi u Boleču u zoni porodične gradnje. Ravan je, pravougaonog oblika, dobro pozicioniran u odnosu na naselje - u blizini prodavnica, škola, obdanište, 200m od autobuskog stajališta. Do placa su dovedeni priključci za vodu, struju, gas i kanalizaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije