Novi Beograd - Stara Bežanija - 204m2

Šifra nekretnine : 6489

Prodaja 175.000 € - Kuća
204.00 m23.00 ari7.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Bežanija Ulica: Surčinski put Telefonskih linija: 1 

**************
Prelepa kuća sa 5 spavaćih soba i 2 open space-a.
Kuć se nalazi na placu od 3ara.
Kuća za svaku preporuku.
Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Novi Beograd - Ledine - 490m2

10.0 | 490m2 | 170.000 €
*** Ogromna kuća sa 10 soba, sa 4 kupatila, sa 6 kuhinja i 2 ogromne terase. Mogućnost adaptacije u 4 stambene jedinice ili u ogroman poslovni prostor. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Novi Beograd - Bežanijska Kosa I - 230m2

5.0 | 230m2 | 400.000 €
***a Mediteranka, na izuzetnoj lokaciji, kompletno sređena vrhunskim materijalima. Uknjižena na 99m2. Ograde od kovanog gvožđa! Garaža preko puta kuće takođe ulazi u cenu. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Novi Beograd - Ledine - 350m2+8.7a

10.0 | 350m2 | 8.7ari | 890.000 €
*** Predivna kuća kao iz bajke, na 8.7ari placa, sa 8 funkcionalnih soba, 3 sanitarna čvora, kupatilo sa saunom (15m2) kuhinja (15m2) i brojnim salonima i trpezarijama. Predivno sređeno dvorište sa roštiljem. Za svaku preporuku Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije