Grocka - Boleč - 40a

Šifra nekretnine : 4856

Prodaja 40.000 € - Plac
40.00 ari Štampaj
Lokacija: Boleč Ulica: Vinogradska 

***a
Plac 40 ari pod voćem u građevinskoj zoni.
Mogućnost kupovine najmanje 10 ari.
Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zavojice - 19.87a

20ari | 39.000 €
***a Izuzetan plac 19.87a za gradnju, preko puta Ikee. Prodaje se još nekoliko placeva. Prava investicija za budućnost kao i za vaš poslovni prostor. Retko u ponudi! Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Boleč - 21a

21ari | 46.000 €
*** Odličan plac od 21a u građevinskoj zoni, ograđen, uz plac su svi priključci (vodovod, struja, kanalizacija). Mogućnost kupovine pola parcele. Udaljen od Smederevskog puta oko 300m. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Boleč - 11,3 ara

11ari | 33.000 €
***a Plac se nalazi u Boleču u zoni porodične gradnje. Ravan je, pravougaonog oblika, dobro pozicioniran u odnosu na naselje - u blizini prodavnica, škola, obdanište, 200m od autobuskog stajališta. Do placa su dovedeni priključci za vodu, struju, gas i kanalizaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije