Šimanovci - Deč - 3.8 hektara

Šifra nekretnine : 3689

Prodaja 600.000 € - Plac
380.00 ari Štampaj
Lokacija: Deč 

Parcela veličine blizu 4 hektara u industrijskoj zoni, odličnoj za biznis i velike kompanije, auto-put na 4km. Gradnja moguća na 38000m2. Agencijska provizija 2%

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Zvezdara - Mirijevo - 48.73a

49ari | 500.000 €
Plac pravougaonog oblika na odličnoj lokaciji. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Novi Beograd - Ledine - 21ar

21ari | 299.000 €
Plac sa izlazom na glavni put. Pogodan za investitore. Plac se nalazi u građevninskoj zoni i pripada opštini Novi Beograd. Moguća je izgradnja hotela ili drugog poslovnog prostora ili stambenog i poslovnog ili samo stambenog prostora.Prema informaciji o lokacij može se izgraditi oko 2000 neto kvadrata. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Borča -109ari

109ari | 270.000 €
U prilici smo da Vam ponudimo plac na atraktivnoj lokaciji u Borči, retko se u ponudi nalazi parcela ove veličine. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije