Hrvatska - Stubičke Toplice - 102m2 + 7ari

Šifra nekretnine : 3662

Prodaja 45.000 € - Kuća
102.00 m27.00 ari3.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Stubičke Toplice Ulica: Petra Preradovića standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1960 

***a
Prostrana kuća iz 60-tih godina. Plac oko 7ari, voćnjak, blizu lečilišta, termalne vode i hotela "Matija Gubec".

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Kablovska TV

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

KUĆA - Ub - 120m2 + 4.5 ari

3.0 | 120m2 | 4.5ari | 45.000 €
***a Na prodaju dve kuće u Ub-u, jedna 3.0 od 70m2 i jedna pomoćna 2.0 od 50m2. Izvorno stanje. Kuća se nalazi na 5 minuta od centra Ub-a, prema jezeru. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Senjak - 76m2+1,47ara

3.0 | 76m2 | 1.47ari | 45.000 €
***a Senjak, 400m od centra. Plac, 1,5ari i sređena kuća od 76m2 ( jednosoban i dvosoban stan). Izlaz na glavnu ulicu. Lako adaptabilno u poslovni prostor, lokal. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Vrnjačka Banja - Novo Selo - 333m2+8.6a

4.0 | 333m2 | 8.6ari | 47.000 €
*** Kuća 333m2 - stambeni deo 200m2, tavanski prostor 130m2 Nalazi se u centru Novog Sela, u blizini osnovne škole, ambulante. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije