Zrenjanin - Belo blato - 150m2

Šifra nekretnine : 2603

Prodaja 23.000 € - Kuća
150.00 m214.00 ari5.0 SobeTA Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Mužlja Ulica: Maršala Tita Telefonskih linija: 1 

***a
Komforna opremljena kuća 5 soba, gradski vodovod, malo ulaganja.
Kuća 150m2, 14 ari placa, voćnjak, bašta. U dvorištu pušnica, ambar, letnja kuhinja, bunar, pumpa za bunar, veliki roštilj.
U blizini Carska bara - rezervat prirode, za život i turizam. Blizina Zrenjanina. Na imanju može plastenik, u dvorištu tri šupe i dva ulaza u kuću, U blizini Hotel "Sibila" i jezero Peskara.
Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Tavan
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zrenjanin - Perlez - 117m2

3.0 | 117m2 | 17ari | 25.000 €
*** Kuća u Perlezu na velikom placu (17a) sa izlazima na 2 ulice, u blizini magistralnog puta Beograd-Zrenjanin, sa baštom i pomoćnim prostorijama. Sastoji se od 3 sobe, kuhinje sa trpezarijom, velikog hodnika i kupatila. Pogodno za poljoprivrednu i privrednu delatnost. Blizina Carske bare, Begeja i Tise. Raj za pecaroše i ljubitelje prirode. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zrenjanin - Tomaševac - 106m2

3.0 | 106m2 | 15ari | 20.000 €
*** Renovirana starija kuća i farma za piliće u srcu Banata, Tomaševcu, selu na reci Tamiš, 12 km od budućeg autoputa Zrenjanin-Beograd. Sastoji se od 3 sobe, predsoblja, kuhinje i kupatila. Zidana od čvrstog materijala sa štukatur tavanicom. Potpuno zamenjena strujna instalacija, spoljašnja i unutrašnja stolarija, ulazna vrata. Na plafonima su gipsane ploče. Podovi betonirani, prekriveni tapisonom, osim u hodniku koji je popločan ciglom. Grejanje centralno na čvrsto gorivo, kotao 60kw koji zagreva kuću i farmu. Pomoćni objekti 150m2 za smeštaj 4000 pilića. Sistem zalivanja "kap po kap" za baštu. U centru sela (300m), postoji i osnovna škola, ambulanta, apoteka, autobuska linija do Zrenjanina, sportski tereni, dečije igralište, fitnes na otvorenom. Udaljenost do Beograda 65km, Pančeva 50km, Zrenjanina 25km. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zrenjanin - Mužlja - 63m2+10ari

2.0 | 63m2 | 10ari | 18.000 €
***a Prizemna kuća od mešovitog materijala sa kolskim ulazom na velikom placu (10ari), u mirnom delu grada. Sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, 2 sobe, kupatila i ostave. Na kući su zamenjeni prozori (PVC) i unutrašnja stolarija. Zidovi i plafoni pokriveni gips pločama, na podovima laminat i pločice. U jednoj sobi nedostaje podni pokrivač. Kuhinja sa tehnikom uračunata u cenu. Struja monofazna, postoji plinska instalacija i telefonski priključak. Pogodno za poljoprivrednu delatnost. Samo keš kupci. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije