Čukarica - Požeška - 70m2

Šifra nekretnine : 19143

Izdavanje 1.300 € - Lokal
70.00 m2EG I/I  Štampaj
Lokacija: Banovo brdo Ulica: Požeška Telefonskih linija: 1 prazan 

Lokal se nalazi na prvom spratu poslovnog objekta kompletno je opremljen za kozmetički salon i kao takav se izdaje. Sastoji se od otvorenog prostora koji je po sredini podeljen na dva dela, poseduje prijemni pult na ulazu i toalet. Grejanje i hladjenje regulisano je klima uredjajima. Odlična lokacija u blizini NIS pumpe u Požeškoj.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • PLAĆANJE:Depozit
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Čukarica - Cerak - 88m2

88m2 | 600 €
Izdajemo lokal površine 33m2 koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade. Sastoji se od dve kancelarije, čajne kuhinje i toaleta. Poseduje električna rolo vrata i alarm. Takodje na raspolaganju je magacinski prostor u istoj zgradi površine 55m2 koji se sastoji iz jedne velike, dve manje prostorije i toaleta. Mesečni računi su veoma niski infostan iznosi oko 2.000 din. Lokacijski na odličnoj poziciji u blizini Gazprom pumpe u Trgovačkoj ulici. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Čukarica - Banovo brdo - 48m2

48m2 | 500 €
Lokal na dobroj poziciji, 30m od Požeške ulice. Za sve vrste uslužnih delatnosti. 2 ulaza 2 toaleta, 2 izloga, terasa ispred lokala 20m2. Lokal za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije