Stara Pazova - Nova Pazova - 3.0

Šifra nekretnine : 19135

Prodaja 105.000 € - Stan
75.00 m23.0 SobeCG II/VI  Štampaj
Lokacija: Nova Pazova Ulica: Cara Dušana Telefonskih linija: 1 

Odličan stan u izgradnji, sa useljenjem april 2024.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Nova Pazova - Centar - 3.0

3.0 | 77m2 | 101.640 €
Novogradnja. Trosoban stan na drugom spratu sa dve spavaće sobe. Zgrada sa liftom. Parking. Centar na 100m. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Nova Pazova - Centar - 1.0

1.0 | 32m2 | 42.240 €
Prelep jednosoban stan na drugom spratu u novogradnji. Uselenje u decembru 2023. Zgrada sa liftom. Centar na 100m. Stan za svaku preporuku. Cena sa PDV-om. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije