Stari grad - Botanička bašta - 43m2

Šifra nekretnine : 19077

Prodaja 140.000 € - Lokal
43.00 m2CG Prizemlje/V  Štampaj
Lokacija: Botanička Bašta Telefonskih linija: 1 

U ponudi je odličan lokal u blizini Botaničke bašte, u prizemlju, nov.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Voždovac - Farmaceutski fakultet - 72m2

72m2 | 135.000 €
Lokal na glavnoj ulici Vojvode Stepe , građevinska dozvola, odmah useljiv, podno grejanje, dva električna brojila, dva mokra čvora, klima, led osvetljenje, kamere. Građevinska dozvola. Mogućnost prenamene u trosoban stan. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Zemun - Zelena avenija - 45m2

45m2 | 134.900 €
Prelep kafić u radu od 45m2 sa terasom od 18m2. Kafić je u radu 3 godine. Lokal i biznis za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Čukarica - Banovo brdo - 48m2

48m2 | 119.999 €
Lokal na dobroj poziciji, 30m od Požeške ulice, na uglu Valjevske i Nikolaja Gogolja. Lokal za svaku uslužnu delatnost (stomatolog, turistička agencija, advokatska kancelarija), ima 2 ulaza 2 toaleta, 2 izloga i adaptibilan je za svaku privatnu praksu. Terasa ispred lokala 20m2. Lokal za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije