Pećinci - Deč - 37m2+6,5ari

Šifra nekretnine : 18733

Prodaja 27.000 € - Kuća
37.00 m26.50 ari2.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Deč Ulica: Palih boraca Telefonskih linija: 1 

Uknjižena kuća 37m2 na 6,5 ari placa, udaljena 100m od centra. Blizina škole, autobuskog stajališta, prodavnica.....
Kuća se sastoji od hodnika, kuhinje, kupatila i dve sobe. Urađeni PVC prozori.
Na placu je urađen i temelj za kuću od 100m2.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Pećinci - Deč - 90m2+9,24ara

2.0 | 90m2 | 9.24ari | 35.000 €
Kuća - starogradnja, uknjižena 90m2, na 9,24ari placa u centru Deča, u blizini osnovne škole, vrtića, autobuskog stajališta, snabdevanja. Udaljenost od priključenja na auto-put 5km (Šimanovci). Kuća se sastoji od dve velike sobe, kuhinje, kupatila, ostave i velikog trema. Na placu je postojao pomoćni objekat koji je srušen, vodi se uknjižen u katastru na 83m2. Plac je u građevinskom području, širina fronta 13,5m. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Pećinci - Ogar - 160m2 + 20a

6.0 | 160m2 | 20ari | 57.000 €
Na 300m od centra mesta Ogar (prodavnica, dom zdravlja, apoteka, škola, autobusko stajalište) nalazi se kuća na 20 ari placa. Kuća je zidana 80-tih godina od čvrstog materijala i ima odobrenje za upotrebu, Pr/Pk, 160m2, u katastru eviden. 80m2. Prizemlje se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje, dnevne sobe i spavaće sobe. Potkrovlje: hodnik, 4 spavaće sobe, terasa, prostor predviđen za kupatilo koje nije završeno. Plac je podeljen na tri dela: I deo - kuća sa pomoćnim objektima (pom.objekti evidentirani u katastru 114m2 - garaža, radionica, podrum, pušnica, letnja kuhinja sa kupatilom), ulaz u dvorište - klizna kapija sa elektromotorom. II deo - ekonomsko dvorište sa voćnjakom. III deo - obradiva njiva (bašta). Za preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije