Grocka - 137,32m2+9,82 ari

Šifra nekretnine : 18590

Prodaja 79.800 € - Kuća
137.32 m29.82 ari4.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Grocka Ulica: Malo Rujište Telefonskih linija: 1 

Kuća se nalazi u naselju Malo Rujište, jednom od lepših delova Grocke. Pruža prelep pogled na Dunav i okružena je zelenilom.
Udaljena je 2,5km od centra Grocke i 300m od Smederevskog puta. Pogodna je i za odmor i za stanovanje.

Neto površina: 137m2
Plac: 10 ari

Struktura: pr+1+pk
U prizemlju je kuhinja sa trpezarijskim prostorom, kupatilo, trem-terasa i garaža.

Na spratu su dnevna soba, spavaća soba, toalet i terasa.

U potkrovlju je prostor pogodan za atelje, sa terasom.

Kuća je povezana na brestovički vodovod (kvalitetna voda za piće), elektrodistributivnu mrežu i ima priključak za telefon. U dvorištu se nalazi bunar sa tehničkom vodom.

Od Smederevskog puta do kuće vodi makadamski put koji se redovno održava, sa uličnom rasvetom.

Autobuska stanica prigradske linije Lasta nalazi se na 300m od kuće.

Kuća je gradjena vrlo kvalitetno i legalno, sa regulisanim vlasništvom 1/1, uz svu prateću imovinsko-pravnu i urbanističko-tehničku dokumentaciju.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - kuća sa pogledom na Dunav - 130m2+12,5ari

3.0 | 130m2 | 12.5ari | 80.000 €
Kuća u Grockoj na 12,5 ari placa, spratnost PR + 1 u osnovi 50m2+ terase oko 30m2 sa prelepim pogledom na Dunav. Udaljena od centra Grocke oko 2km, od Beograda 30km. Od prostorija: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, terasa. Sprat: jedna soba i toalet, terasa. Do kuće je asfaltni put, ulična rasveta, bunar (u blizini je gradski vodovod). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Ritopek - 128m2+4.5a, pogled na Dunav

3.0 | 128m2 | 4.5ari | 75.000 €
Kuća u naselju Ritopek, površine 128m2, Pr+Pk, na placu od 4.5 ari. Teren je ograđen, ravan sa pogledom na Dunav. Nalazi se u Karađorđevoj ulici, blizina autobusnog stajališta. Pogodna je kao kuća za život ili kao vikendica. Od prostorija: kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, soba spavaća, kupatilo. Potkrovlje (oko 65m2) nije završeno. Uknjižena. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Dubočaj - 128m2

6.0 | 128m2 | 22ari | 85.000 €
Kuća u Grockoj-vikend naselje Dubočaj, udaljena od centra Grocke 1.5km, od Beograda28km, od Smederevskog puta 150m, površine 128m2, plac građevinski 22ara. Objekat je građen u Moravskom stilu sa upotrebnom dozvolom. Prizemlje u osnovi oko 40m2, sprat oko 40m2 sa izlaskom na prelepu terasu sa koje se gleda na Dunav. Na placu je i uknjižen atelje i garaža 52m2, takođe uknjiženi i ozakonjeni. Priključena je na gradski vodovod, poseduje i bunar 25m. Asvaltni put do kuće, blizina autobuskog stajališta. Pogodna za stanovanje ili kao vikendica, pruža pogodnost za uživanje u potpunom miru okruženom zelenilu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije