Zemun - Ugrinovačka, stadion, parking mesto

Šifra nekretnine : 18470

Prodaja 10.500 € - Garaža
13.00 m2 Štampaj
Lokacija: Naselje Sava Kovačević Ulica: Gornjogradska 

Novogradnja, u stambenoj zgradi na -1 nivou, prodaje se garažno mesto na klackalici nosivosti 2000kg, blizu stadiona, širok prilaz sa rolo-vratima i video nadzorom.
Uknjiženo, osmah slobodno u odličnoj zgradi.
Primenjuje se minimalna agencijska provizija.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Garaža-Prodaja

Beograd na vodi - garaža 12m2

12m2 | 26.000 €
Garaža, Beograd na vodi, Vista Prodaje se garažno mesto 12m2 u BW Vista, -2 nivo, obezbeđenje, video nadzor, rampa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Garaža-Prodaja

Beograd na vodi - 2 spojena garažna mesta

24m2 | 52.000 €
2 garaže - BW Vista Prodaju se 2 garažna mesta, 12m2 u BW - Vista, -2 nivo, obezbeđenje, video nadzor, rampa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije