Grocka - Zaklopača - 13,95ari

Šifra nekretnine : 18259

Prodaja 25.000 € - Plac
13.95 ari Štampaj
Lokacija: Zaklopača 

U ponudi plac idealan za voćnjak.

Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 21a

21ari | 28.000 €
Građevinsko zemljište u Zaklopači, površine 21a, na kome se nalazi lep voćnjak na kome su trešnje stare 6 godina. Teren je ravan sa prelepim pogledom na okolinu. Nalazi se na samo 20m od glavnog puta, ulice Maršala Tita, koji izlazi na smederevski put, 4km od izlaza na auto-put. Uknjižen, vlasništvo 1/1. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 7.5a

7.5ari | 28.000 €
Zemljište u građevinskom području 7.5ari u Zaklopači na kome se nalazi vikendica koja je spratnosti P+PK, prizemlje čini soba 16.16m2 i potkrovlje soba 2.59m2 sa upotrebnom dozvolom, kao i pomoćni objekat. Vlasniku pripada i deo druge parcele od 2.5ara koji je uknjižen u katastar u svojini 1/2, koristi se za put. Do samog placa se dolazi sa Smederevskog puta direktno, ima svoju rampu. Na placu je gradski vodovod, struja na 10 metara. Divan pogled ka Kosmaju i Avali. Uknjiženo. Za ozbiljne kupce mogućnost korigovanja cene! Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Kamendol - 35a

35ari | 28.000 €
Ravan plac, pravougaonog oblika 35ari u građevinskoj zoni. Plac se nalazi na lepoj lokaciji, nadomak reke Dunav (15-ak minuta) u Kamendolu, Beogradskoj opštini Grocka. Planina Kosmaj, jedna od poznatih vazdušnih banja Srbije udaljena je na samo 40-ak minuta. Blizina Beograda 40km, Mladenovca 30km i Smedereva 20km, daje odličnu povezanost sa ostalim krajevima Srbije. Reon pripada razvijenom voćarskom kraju. Plac je udaljen od centra par minuta automobilom, 10-ak min laganim hodom. Prilaz placu asfaltiranim putem. Moguć priključak na elektro mrežu. Kamendol ima svoju OŠ " Mića Stojković", ambulantu, FK "Hajduk", crkvu, Sabor Svetog Arhangela Gavrila. U centru prodavnice. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije