Pećinci - Šimanovci - 49a

Šifra nekretnine : 18243

Prodaja 222.000 € - Plac
49.00 ari Štampaj
Lokacija: Šimanovci 

Odlična parcela u građevinskom području.
Cena po aru 4500e, kompletna infrastruktura u okolini velike kompanije imaju svoje objekte.
Uknjižen. Širina 27m
Blizina autoputa E-70 gledano iz pravca Beograda, u okviru radne zone.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Pećinci - Šimanovci -13ari

13ari | 39.000 €
Uknjižen plac, 13 ari, poljoprivredno zemljište. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Pećinci - Šimanovci - 167,43ari

167.43ari | 930.000 €
Odličan plac u industrijskoj zoni u Šimanovcima. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Pećinci - petlja Šimanovci - 230a

230ari | 1.250.000 €
Prodaje se izuzetno atraktivno zemljište u industrijskoj zoni Šimanovci, na 200 metara od petlje Šimanovci u pravcu naselja. Opremljeno svim potrebnim infrastrukturnim sadržajima, struja,voda,gas,trafo stanica. Poseduje projektnu dokumentaciju za gradnju privrednog objekta cca 14.000m². U neposrednoj blizini Don kafe i Dr. Oetkera. Površina: 230 ari. Dimenzije: 85m x 270m Cena: 1.250.000 eura Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije