Grocka - Plavinci - 190m2+9,2ara

Šifra nekretnine : 18232

Prodaja 75.000 € - Kuća
190.00 m29.20 ari6.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Plavinci Telefonskih linija: 1 

Kuća se nalazi u prelepom vikend naselju Plavinci i pruža pogled na Dunav. Od Smederevskog puta je udaljena 5 minuta kolima, a od centra grada 30km.
Kuća je uknjižena na 77m2, u osnovi na tri nivoa, pomoćni objekat je uknjižen na 18m2, dva nivoa, ukupno 36m2. Sveukupno 190m2.
Gradska voda, trofazna struja, cisterna za tehničku vodu koja se puni kišnicom. Struktura: PR+I+PTK
U prizemlju se nalazi kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba i kupatilo.
Na prvom spratu dnevna soba, prostorija koja se može pretvoriti u kuhinju, toalet i velika terasa (oko 20m2).
Potkrovlje ima dve spavaće sobe, dve terase, višenamensku prostoriju i toalet. Svaka terasa pruža prelep pogled na Dunav.
Plac: 9,2 ara. Na njemu se nalazi više jelki koje pružaju hladovinu, zasađeno je i 4 reda vinove loze i nekoliko stabala voća ( trešnje, kajsije, smokve, višnje).
Vlasnik1/1. Pogled i mir se ne mogu dočarati preko fotografija, vredi pogledati uživo.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - kuća sa pogledom na Dunav - 146m2+12,5ari

3.0 | 146m2 | 12.5ari | 75.000 €
Kuća u Grockoj na 12,5 ari placa, ukupne neto površine 146m2, spratnost PR + PTK u osnovi 73m2 sa prelepim pogledom na Dunav. Udaljena od centra Grocke oko 2km, od Beograda 30km. Od prostorija: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, terasa. Sprat: jedna soba i toalet, terasa. Do kuće je asfaltni put, ulična rasveta, bunar (u blizini je gradski vodovod). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Boleč - 120m2+4a

4.0 | 120m2 | 4ari | 67.000 €
Ozakonjeni porodični objekat između Boleča i Leštana, spratnosti PR+PK, neto površina 120m2, 4 ara placa. Prizemlje: dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo, spavaća soba, ulazni prostor. Potkrovlje: dve prostorije, izvedene sve instalacije, malterisano, PVC stolarija. Kuća je izolovana, novije gradnje, plac ograđen. Priključen na gradski vodovod i kanalizaciju. Nalazi se u mirnom okruženju, na putu između Boleča i Leštana. Samo za keš kupce. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Ritopek - 140m2+7.2a

4.0 | 140m2 | 7.2ari | 55.000 €
Kuća 140m2 na 7.2 ari placa u Ritopeku, Pasuljište. Na samo 130m od Smederevskog puta. Plac ograđen, kaskadan i na njemu je garaža kao i pomoćni objekat. Struktura objekta PO+1+PK Od prostorija: letnja kuhinja sa trpezarijom, kupatilo (ima poseban ulaz) Prizemlje: kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo (neopremljeno) Potkrovlje sa dve terase u sivoj fazi Do objekta je asvaltni put ( 50m makadam, nema gradski vodovod, koriste cisternu) Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije