Grocka - Kamendol - 10a

Šifra nekretnine : 18208

Prodaja 4.000 € - Plac
10.00 ari Štampaj
Lokacija: Kamendol 

Na prodaju više placeva različitih površina.

Parcele se nalaze u Kamendolu, opština Grocka.
Odlična saobraćajna povezanost sa većim gradovima Srbije.
Udaljenost Beograda 40km, Mladenovca 30km, Smedereva 30km.
Rejon pripada voćarskom kraju, ekološki čistom području te je odlična investicija za zasad i preradu voća i povrća (poljoprivredni kombinati), izgradnju hladnjača, takođe i hala.
Zemljište u građevinskom području.
Kamendol se nalazi na 15-ak min od reke Dunav, u zdravoj nezagađenoj sredini pa se može razmišljati i o izgradnji etno sela i ulaganja u turizam.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Begaljica - 15ari

15ari | 14.900 €
Poljoprivredna parcela pod voćem sa mogućnošću gradnje u delu budućeg magistralnog puta pa je samim tim dobra investicija. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Kamendol - 35a

35ari | 21.000 €
Na prodaju više placeva. Parcele se nalaze u Kamendolu, opština Grocka. Odlična saobraćajna povezanost sa većim gradovima Srbije. Udaljenost Beograda 40km, Mladenovca 30km, Smedereva 30km. Rejon pripada voćarskom kraju, ekološki čistom području te je odlična investicija za zasad i preradu voća i povrća (poljoprivredni kombinati), izgradnju hladnjača, takođe i hala. Zemljište u građevinskom području. Kamendol se nalazi na 15-ak min od reke Dunav, u zdravoj nezagađenoj sredini pa se može razmišljati i o izgradnji etno sela i ulaganja u turizam. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 13,95ari

13.95ari | 30.000 €
U ponudi plac idealan za voćnjak. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije