Grocka - Kamendol - 35a

Šifra nekretnine : 18207

Prodaja 21.000 € - Plac
35.00 ari Štampaj
Lokacija: Kamendol 

Na prodaju više placeva.
Parcele se nalaze u Kamendolu, opština Grocka.
Odlična saobraćajna povezanost sa većim gradovima Srbije.
Udaljenost Beograda 40km, Mladenovca 30km, Smedereva 30km.
Rejon pripada voćarskom kraju, ekološki čistom području te je odlična investicija za zasad i preradu voća i povrća (poljoprivredni kombinati), izgradnju hladnjača, takođe i hala.
Zemljište u građevinskom području.
Kamendol se nalazi na 15-ak min od reke Dunav, u zdravoj nezagađenoj sredini pa se može razmišljati i o izgradnji etno sela i ulaganja u turizam.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Begaljica - 15ari

15ari | 14.900 €
Poljoprivredna parcela pod voćem sa mogućnošću gradnje u delu budućeg magistralnog puta pa je samim tim dobra investicija. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 13,95ari

13.95ari | 30.000 €
U ponudi plac idealan za voćnjak. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Kamendol - 35a

35ari | 36.000 €
Ravan plac, pravougaonog oblika 35ari u građevinskoj zoni. Plac se nalazi na lepoj lokaciji, nadomak reke Dunav (15-ak minuta) u Kamendolu, Beogradskoj opštini Grocka. Planina Kosmaj, jedna od poznatih vazdušnih banja Srbije udaljena je na samo 40-ak minuta. Blizina Beograda 40km, Mladenovca 30km i Smedereva 20km, daje odličnu povezanost sa ostalim krajevima Srbije. Reon pripada razvijenom voćarskom kraju. Plac je udaljen od centra par minuta automobilom, 10-ak min laganim hodom. Prilaz placu asfaltiranim putem. Moguć priključak na elektro mrežu. Kamendol ima svoju OŠ " Mića Stojković", ambulantu, FK "Hajduk", crkvu, Sabor Svetog Arhangela Gavrila. U centru prodavnice. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije