Novi Beograd - Blok 61 - 3.5

Šifra nekretnine : 18191

Prodaja 215.000 € - Stan
105.00 m23.5 SobeCG V/XIII  Štampaj
Lokacija: Blok 61 Ulica: Dr Ivana Ribara standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1980 

Izvorno 3.5, podeljen u dve stambene jedinice, deo stana renoviran.
Uknjižen na 105m2 + 7m2 terasa, dvostran.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Blok 70 - 3.0

3.0 | 83.87m2 | 220.000 €
Stan se nalazi na početku Bloka 70, preko puta A Bloka. Stan je komplet renoviran, ALU stolarija, španska keramika, prostran, velike sobe za spavanje, veliki dnevni boravak, dva mokra čvora renovirana. Zgrada okružena zelenilom, blizina šetališta i reke. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Blok 70 - 2.0

2.0 | 73m2 | 210.000 €
U ponudi je kompletno renoviran stan u modernom stilu. Opremljen lux nameštajem kao i el.aparatima. Nalazi se na izuzetno mirnoj lokaciji pored reke. Sve je u blizini, škole, vrtići, pijace, parkovi. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, dnevne sobe sa terasom za uživanje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Blok 70 - 3.5

3.5 | 96m2 | 235.000 €
Hitno na prodaju renoviran stan sa tri spavaće sobe i ogromnim open space-om, dva m.čvora, lođa. Jugo-zapadno orijentisan. U blizini škole, vrtića, pijace i tržnih centara. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije