Čortanovci - 102m2+13.80a

Šifra nekretnine : 18177

Prodaja 77.000 € - Kuća
102.00 m213.80 ari3.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Čortanovci Ulica: Fruškogorska novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2020 

Novija, nameštena i uknjižena kuća sa odličnim rasporedom prostorija. Ima divnu otkrivenu terasu kao i natkrivenu terasu, letnju kuhinju i posebnu ostavu iza kuće.
Iza kuće je i voćnjak.
Kuća je u dobrom stanju, gradska voda, bunar, struja.
2 garažna mesta.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Inđija - Stari Slankamen - 120m2+11ari

4.0 | 120m2 | 11ari | 300.000 €
U ponudi je kuća koja ostavlja utisak kao da ste došli na neko od Indonežanskih ostrva poput Balija. Izgrađena je od prirodnih materijala sa specifičnim enterijerom koji deluje opuštajuće. Umurujuće deluje sve pa i okolina jer se kuća nalazi u šumi sa predivnim pogledom na reku. U dvorištu možete uživati na bazenu ili velikoj terasi u kupanju i sunčanju. Inače je ovaj prostor ispred kuće povezan sa velikim dnevnim boravkom. Kuća ima tri spavaće sobe, dva kupatila od kojih je jedno sa kadom, a drugo sa tuš kabinom. Postoji još jedna platforma za sedenje sa koje se takođe pruža fantastičan pogled. Nekretnina za svaku preporuku, za uživanje i stanovanje, za posao (izdavanje kuće). Veliki potencijal za vinski turizam. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije