Kosmaj - Dučina - 114a

Šifra nekretnine : 18167

Prodaja 220.000 € - Plac
114.00 ari Štampaj
Lokacija: Kosmaj 

Na prodaju deset građevinskih parcela sa dobijenim uslovima za izgradnju na svakoj parceli, sa mogućnosti gradnje 500m2 po parceli, između 10 i 11 ari svaka, sa pristupnom saobraćajnom trakom između parcela i pristupom sa dva javna asfaltna puta, a kroz samu parcelu put širine 8m na koji može da se pristupi sa svake pojedinačne parcele.
Kompletna infrastruktura, voda, struja, gas. Dve parcele imaju bunare.
Prodaje se u celini 114 ari,ne pojedinačne parcele.
Povoljno za investitore i za izgradnju vikend naselja sa prelepim pogledom.Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - Velika Ivanča, Kosmaj - 1ha9a

109ari | 218.000 €
Kosmaj - Velika Ivanča Predivan, ravan plac površine 1ha 9a. Asfaltni put celom širinom placa. Mogućnost priključenja na struju, vodu i gas. Na proplanku, osunčan, uredan, sa pogledom na Cer, Rogaču, Bukulju, Rudnik, Kosmaj. Blizina Mladenovca, Sopota, Aranđelovca, Beograda. Odlična investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - Velika Ivanča -3ha 70a

370ari | 183.500 €
Kosmaj - Velika Ivanča Na izuzetnoj lokaciji, u podnožju Kosmaja, prodaje se predivan prostran plac površine 3ha 70a. Osunčani proplanak, u netaknutom prirodnom ambijentu okružen šumom sa pogledom na Bukulju i Kosmaj. Plac je pod blagim nagibom. Ispod placa protiče potok. Poseduje bunar i struju (elektro-mreža je provučena preko placa što daje mogućnost brzog i jakog priključka). Nalazi se na par minuta od glavnog puta a do placa se dolazi putem kroz šumu (put će takođe biti asfaltiran). Zimi se održavaju i čiste putevi. Moguć priključak na internet. Blizina Mladenovca, Aranđelovca, Sopota (na15-ak minuta vožnje). Moguć priključak na gas. Izuzetna investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - Velika Ivanča - 33.24a

33.24ari | 49.500 €
Kosmaj - Velika Ivanča U podnožju Kosmaja, na prodaju zemljište površine 33a. U netaknutom prirodnom okruženju, ekološki čistom području, okruženo šumom. Izvorska voda. Mogućnost priključenja na elektro-mrežu. Kroz naselje je prošao gasovod. Nalazi se nadomak puta za Sopot i Rogaču. Blizina Mladenovca, Sopota, Aranđelovca kao i samo sat vremena vožnje od Beograda. Trenutno je u fazi raščišćavanja. Plac je ravan, na 200m od glavnog puta kroz naselje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije