Barajevo - Beljina - 110m2+155a

Šifra nekretnine : 18101

Prodaja 129.000 € - Kuća
110.00 m2155.00 ari3.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Beljina Telefonskih linija: 1 

U ponudi odlična kuća Po+Pr+Pk, sa velikim placem od hektar i 55ari, na kojem je moguće organizovati seoski turizam sa uzgojem različitih kultura.
Poseduje trofaznu struju, gradski vodovod, na imanju je bunar sa hidrantom, priključak na gas, asvalt.
Imanje izlazi na dve saobraćajnice pa je moguća parcelacija. Poseduje podrum.
U prizemlju je kuhinja, dnevna soba i kupatilo, a u potkrovlju predsoblje, dve spavaće sobe i kupatilo.
Povoljno!

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Barajevo - Lipovica - 320m2

6.0 | 320m2 | 10ari | 300.000 €
Lipovica Trebež, potpuno nova kuća na 10ari placa završena i ograđena. Kuća se nalazi u lepom okruženju, sa kompletnom infrastrukturom. U prizemlju je veliki dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo, spavaća soba, toalet, garderober. Na spratu su četiri spavaće sobe, kupatilo, dve terase od koje je jedna 30m2. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije