Šifra nekretnine : 18037

Prodaja 150.000 € - Plac
70.00 ari Štampaj
Lokacija: Vrbica 

Prodaje se plac, 70ari, u građevinskom području u Aranđelovcu.
Uknjižen.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Višnjica - 28 ari

28ari | 150.000 €
Prodaje se plac u Višnjici, 28 ari. Plac je ravan sa prelepim pogledom na Dunav. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - Velika Ivanča -3ha 70a

370ari | 166.500 €
Kosmaj - Velika Ivanča Na izuzetnoj lokaciji, u podnožju Kosmaja, prodaje se predivan prostran plac površine 3ha 70a. Osunčani proplanak, u netaknutom prirodnom ambijentu okružen šumom sa pogledom na Bukulju i Kosmaj. Plac je pod blagim nagibom. Ispod placa protiče potok. Poseduje bunar i struju (elektro-mreža je provučena preko placa što daje mogućnost brzog i jakog priključka). Nalazi se na par minuta od glavnog puta a do placa se dolazi putem kroz šumu (put će takođe biti asfaltiran). Zimi se održavaju i čiste putevi. Moguć priključak na internet. Blizina Mladenovca, Aranđelovca, Sopota (na15-ak minuta vožnje). Moguć priključak na gas. Izuzetna investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Krnješevci - 115a

115ari | 172.500 €
Prodaje se 115 ari zemljišta u Krnješevcima, uknjiženo, na cca 200m od centra Krnješevaca i glavnog asfaltnog puta. Dimenzije placa cca 30m x 380m. U blizini na cca 150m već izgrađeni privredni objekti. Udaljenost od glavnog Auto puta cca 2 km. Cena: 172.500 eura Prodaje se plac do slične površine i iste cene po aru merne površine. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije