Zvezdara - Cvetkova pijaca - 3.0, parking mesto

Šifra nekretnine : 17993

Prodaja 178.000 € - Stan
78.00 m23.0 SobeCG Visoko prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Cvetkova Pijaca Ulica: Čardaklijina standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2000 

U ponudi je stan u visokom prizemlju (ispod je stan u prizemlju).
Odličnog rasporeda, iz dve sobe ima izlaz na terasu, za svaku preporuku!
Poseduje predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom koji ima izlaz na terasu, kuhinju, dve spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu.
Poseduje parking mesto po ceni od 10.000eura.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zvezdara - Vojislava Ilića - Crveni krst - 2.0

2.0 | 48m2 | 188.500 €
U ponudi je stan na odličnoj lokaciji, dvostrano orijentisan. Stan je u održavanoj zgradi, svetao. Uknjižen je na 48m2 a sa dve lođe ima 58m2. Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpetarijom, kupatila sa prirodnom ventilacijom i dve velike lođe. Kupatilo je kompletno renovirano. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zvezdara - Mirijevo - 3.5

3.5 | 89.93m2 | 190.000 €
Odličan uknjižen troiposoban stan u parku u centru Mirijeva, kod pijace, doma zdravlja, škola, vrtića, supermarketa i gradskog prevoza. Kompletno je i vrlo kvalitetno renoviran, zamenjene su sve instalacije, unutrašnja i spoljna stolarija i podovi. Sastoji se od velikog dnevnog boravka otvorenog ka trpezariji i kuhinji, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, zastakljene lođe i ostave. Stan se nalazi na visini prvog sprata u zgradi od crvene fasadne cigle, uvučenoj od ulice. Ima video nadzor, blindirana vrata i alarm, kao i pripadajući podrum. Postoji mogućnost kupovine garaže. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zvezdara - Ustanička/okretnica - 3.0

3.0 | 90m2 | 164.900 €
Trosoban stan u dva nivoa. I nivo:kuhinja, toalet, dnevna soba sa trpezarijom, izlaz na veliku terasu (15m2). II nivo: dve spavaće sobe sa izlazom na terasu i kupatilo. Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije