Voždovac - kod Vera - 4.0

Šifra nekretnine : 17988

Prodaja 320.000 € - Stan
143.00 m24.0 SobeGeoTermalno VI/VI  Štampaj
Lokacija: Hotel M Ulica: Vojvode Stepe novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 

U najlepšem delu Voždovca, prodaje se komforan, luksuzan stan 4.0 sa veoma visokim nivoom završnih radova.
Lift vodi direktno do stana što budućem vlasniku pruža osećaj privatnosti i komfora.
Visina plafona u dnevnom boravku 5,5m.
Građevinska dozvola. Garažno mesto 22000 evra.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!



Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Voždove kapije - 4.0, garaža

4.0 | 124m2 | 350.000 €
Odličan stan, sam na spratu, lux gradnja, trostran u ceni i garažno mesto sa rolo vratima 12m. Stan ima dva kupatila i tri terase, a centralno grejanje plaća se po utrošku. Uknjižen na 124m2, mereno 131m2. Garaža 20.000e Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Autokomanda - 3.0

3.0 | 72m2 | 267.000 €
U ponudi je stan na izuzetnoj lokaciji, autobuske i tramvajske stanice. Trosoban stan u zgradi iz 2022. godine sa liftom, video nadzorom, interfonom, dvostrano je orijentisan, svetao. Svaka soba ima prirodnu ventilaciju. Opremljen je italijanskom keramikom prve klase, hrastovim parketom, aluminijumskom stolarijom sa električnim roletnama, odlična toplotna izolacija. Grejanje je centralno i plaća se po utrošku. Poseduje dve klime. Sastoji se od dnevno trpezarijskog dela, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Veoma je , bez buke. Prodaje se kompletno namešten. Kuhinja je kompletno opremljena Bosch uređajima. Nameštaj je ručno rađen po meri i "Blum" okovima. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 25000e. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Vojvode Stepe - 3.0

3.0 | 92m2 | 255.000 €
U ponudi je stan u novogradnji. Kvalitetna gradnja sa ukupno sedam spratova, pogled iz ovog stana je fenomenalan, jugozapadne orijentacije. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom, komotnu master spavaću sobu, prostranu dečiju sobu, dva kupatila i ostavu za pranje veša. Ovaj kompleks ima sopstveno dvorište, SPA centar sa bazenom i teretanom. Cena je bez PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije